AP Holland

Meer rendement van uw project met AP Holland

Nederland staat bekend om zn combinatie van tuinbouwtechnologie en teeltexpertise. Niet toevallig vinden de meeste glastuinbouwprojecten wereldwijd hun oorsprong in Nederland. In die combinatie van technologie en knowhow loopt AP Holland voorop. We zijn een bedrijf met een ervaring die al vier decennia beslaat. Met een toekomstgerichte focus ontwikkelen en realiseren we internationale tuinbouwprojecten. Uiteenlopende projecten die hetzelfde doel hebben: veilig en verantwoord produceren met een maximum rendement voor u.

Vanuit onze vestiging in De Lier, in het hart van het Westlandse tuinbouwdistrict, hebben we een actueel overzicht van de stand van zaken binnen de glastuinbouw. Nieuwe technieken en innovatieve systemen vinden zo snel hun weg naar opdrachtgevers in alle uithoeken van de wereld.

State-of-the-art technologie

Met ons netwerk aan partners realiseren wij uw project van initiatief tot en met oplevering. En, belangrijker nog, met het summum aan high-tech toepassingen dat op de markt aanwezig is.

We zijn vertrouwd met alle moderne tuinbouwtechnieken en alle denkbare systemen. We integreren de meest innovatieve toepassingen; kas, scherming, verwarming, irrigatie, belichting of automatisering. U bent klaar voor de toekomst.

Onze futureproof projecten voldoen niet alleen aan uw eisen op het gebied van return on investment, maar ook aan eisen wat betreft kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Aspecten die in de toekomst alleen nog maar aan terrein gaan winnen.

Duurzaam en energiezuinig

Futureproof investeren betekent bij AP Holland: berekend op een duurzame toekomst. Energie is daar een belangrijk onderdeel van.

In onze glastuinbouwprojecten maximaliseren we de energie-efficiëntie, zodat het verbruik de aarde niet onnodig belast. Verwarmingsconcepten passen bij uw teelt en uw lokale situatie. Scherminstallaties voorkomen onnodig warmteverlies. Met water – in steeds meer regio’s een schaarser product – springen we zuinig om. Intelligente watertechnische installaties creëren de juiste balans tussen optimaal telen en maximaal water besparen.

Begeleiding van A tot Z:

Projectcoördinatie en bouw in één hand

Met AP Holland blijft het overzichtelijk: uw project wordt turnkey opgeleverd. Het gehele traject blijft in één hand: de engineering, de ontwikkeling en de realisatie. Waar specialismen bij de opbouw om de hoek komen kijken, zoals bij de technische installaties, kunnen we terugvallen op een netwerk aan vaste partners. De bouw gebeurt altijd onder eigen supervisie, al dan niet met inschakeling van lokale bouwploegen.

Tijdens de uitvoering van alle projecten kunt u rekenen op begeleiding van A tot Z om tot de best passende oplossing te komen. Heeft u zelf de kennis in huis om het project te begeleiden en alleen onze hulp nodig bij de aankoop van benodigdheden? Ook dan delen we onze kennis van de markt graag met u.

Onze missie en visie

We ondersteunen ondernemers in de agrarische sector bij het behalen van betere resultaten in de teelt onder glas, door onze kennis te delen en hoogwaardige technologie te leveren, samen met onze partners.

Dat is de missie van AP Holland. Om de beste technologie voor de glastuinbouw te kunnen ontwikkelen en leveren, is een grondige kennis nodig van de uitdagingen waar ondernemers wereldwijd elke dag mee worden geconfronteerd. Die expertise hebben we. Daarmee zijn we in staat om klanten optimaal van dienst te zijn. We beperken ons niet alleen tot het leveren van hoogstaande technologie, we leveren vooral de technologie die perfect aansluit bij de behoeften van elk specifiek bedrijf. Dat is de garantie dat een ondernemer maximaal gebruik maakt van systemen, apparatuur en automatisering. Of het nu gaat om low-tech, mid-tech of high-tech: met AP Holland bent u als ondernemer verzekerd van een oplossing die 100% op uw bedrijf is toegesneden. Nu en in de toekomst.

Op zoek naar maximale return on investment in glastuinbouw?